Aktuellt

Morgonrunda pa E4:an

Allting ar inte underbart i Thailand. Morgonens loprunda var det definitivt inte. Av radsla for losspringande hundar (som i forrgar tvingade ut Fredrik med nya lopardojorna i vattnet) valde vi idag att springa langs huvudgatan.

Att springa langs huvudgatan i Khao Lak kandes som att springa langs E4:an och samtidigt kedjeroka ungefar 400 cigaretter. Luften var jatteacklig av moppe-avgaser och brandrok och det hela blev ingen angenam loptur alls. Sa pa torsdag blir det stranden igen, och en stilla bon om att hundarna ska lata mig komma levande hem….

Efter avklarad loprunda blev det omelettfrukost innan det var dags for nasta traning, fitnessboxning. Tyvarr var inte uppslutningen sa stor, bara jag och Fredde, men det var roligt anda! Det blev en aktenskaplig fight pa tu man hand, massor med svett, mjolksyra och stundtals riktigt hog puls. Najs.

Det ar lite forvanande att uppslutningen ar sa dalig pa de fa pass som bjuds. For alla dom som skyller pa tidsbrist darhemma, vad skyller de pa nu nar alla dygnets timmar ar lediga??? Ar det ingen som talat om for folk hur underbar solstolen ar efter ett traningspass?

Nu vantar Thailandsk buffe. Ha det gott darhemma!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.