Aktuellt

Merry Christmas Everyone

Som ni vet är jag inte överförtjust i jullåtar på spinningen, men denna brukar jag köra en gång per år. I min värld är det fortfarande september och minst en evighet till jul, men någonstans mitt i passet igår slog verkligheten ner som en bomb – det var ju mitt SISTA pass innan julafton! Med jullåten i tryggt förvar hemma långt in i något skåp insåg jag att jag just missat årets sista chans till julmusik. Shit pommes frites – det får bli två jullåtar nästa år!

6 Kommentarer

 • Svara
  fartfylld!
  21 december, 2008 kl 20:01

  God Jul på dig med! Tack för en bra blogg med bra inspiration och tränings- och matglädje! Själv försöker jag läka ut en överbelastningsreaktion i vä knä och får satsa på längdåkning ett tag nu.. tur att jag bor i Dalarna där det är snö just nu iaf.. Mvh Jonna

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  21 december, 2008 kl 21:34

  Jonna – å längdåkning som är så härligt!!!!! Nu blev jag avis :)

 • Svara
  Cizzi
  22 december, 2008 kl 14:16

  Haha, jag körde 120 min spinning igår med ENDAST julmusik. Det skulle du gilla ;)

 • Svara
  Cia
  23 december, 2008 kl 12:12

  Tack för tipset! Jag laddade hem låten och körde den på corepasset i går. Det funkade skitbra ;-)

 • Svara
  Anonymous
  24 december, 2008 kl 12:23

  HÄR KOMMER MIN JULFAVORITSPINNINGLÅT (OH VA LÅNGT ORD…)

  GOD JUL/LARS

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  26 december, 2008 kl 06:23

  Cizzi – haha, då hade jag fått ta med öronpropparna :) Fast du var fin i luvan!Cia – kul! Lars – haha vilka snyggingar! tack för tipset!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.