Aktuellt

Mera ont

Som om inte träningsvärken från Wii skulle vara nog – jag valde helt frivilligt att spä på den med lite ny träningsvärk idag.

Det var längesen jag tränade Body Pump men av någon anledningen trodde jag att jag skulle klara samma vikter ändå. Det blev ett tungt pass, mycket grimaser och skakiga armar. En riktig genomkörare som mina förtvinade muskler verkligen behövde! Skönt! Fast så känns det kanske inte i morgon…

6 Kommentarer

 • Svara
  ihuvudetpasandrali
  29 december, 2008 kl 09:55

  Man slutar aldrig att förundras.HA EN UNDERBAR DAG…http://Ihuvudetpasandrali.blogspot.com/

 • Svara
  Fredrik (Wuz)
  29 december, 2008 kl 11:57

  Jag njuter alltid extra mycket när det värker i din annars så vältränade muskulatur. Själv känns det i hela ”coren” efter att jag kommit igång med balansbollen igen ;-)

 • Svara
  sofie
  29 december, 2008 kl 14:05

  hur mycket vikt brukar du ha när du body pumpar? :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  29 december, 2008 kl 19:43

  Fredde – ja till skillnad från dig får jag inte träningsvärk av att lyfta tandborsten :)Sofie – jag är ju mer seg än stark så jag lyfter inte så himla tungt. 20 kg på benen, 10 kg på det mesta andra…

 • Svara
  Pernilla
  1 januari, 2009 kl 20:56

  Kul att jag kunde ge din vältränade kropp lite att bita i! ;o) Bra jobbat! Hoppas vi ses fler gånger på mina pass!/Pernilla

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  2 januari, 2009 kl 07:55

  Pernilla – Haha, det var riktigt skönt. Jag kommer gärna fler gånger!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.