Aktuellt

Jet lag

Igår vaknade jag pigg som en mört vid 03-snåret. Jag var trött hela dagen men det funkade inte att somna om. Inte ens en middagstupplur gick att åstadkomma. Så det var en trött instruktör som äntrade spinningsalen igår för årets sista pulspass.

Kroppen kändes lite halvskum, det pirrade i huden och jag började svettas vid lägre puls än vanligt. Återhämtningen var också 10 slag mindre på en minut en vad den brukar. Så nej, man var inte på topp rent fysiskt, men det var FANTASTISKT skönt att få träna lite. Svettas har jag ju gjort hela semestern, men att känna puls och andhämtning. Mmmm, riktigt fina grejer!

Idag vaknade jag 03.30 – en liten förbättring. Men idag blir det ingen träning. Idag har tupplur prio ett!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.