Aktuellt

Istappar!


Idag bjöd Skåne på härligt vinterväder och jag kunde liksom inte motstå frestelsen att springa en runda. Trots att jag var påpälsad till tänderna förvandlades fingrarna ganska snabbt till istappar. Och det gjorde så ont att jag i rena förskräckelsen sprang fortare och fortare. Allt i ett desperat försök att hinna hem innan de trillade av. I och försig en bra piska när Garmin låg oladdad i skrivbordslådan och inte kunde coacha mig.

Så nu har jag en ny post på önskelistan: VARMA springvantar. Men jag har hört att julen precis är över. Kan det stämma?

2 Kommentarer

 • Svara
  Emma
  26 december, 2008 kl 17:28

  Man kan alltid önska sig något efteråt, kanske på morsdag eller bara sdär så får du något fint :)Kram på dig

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  26 december, 2008 kl 20:33

  Emma – det låter jättebra! Då fortsätter jag önska mig och hoppas att det regnar ner ett par vantar snart :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.