Aktuellt

Intervjuad

Jahaja, då har man blivit intervjuad igen. Lokaltidningen Kävlinge Nya var precis här och intervjuade mig om Mamma Boot Camp. Kul att denna nya viktiga träningsform uppmärksammas. För mammakroppen behöver mer än latte. Lite härlig utomhusträning gör susen för trötta mammakroppar!

Också lite behind the scenes:
Hon som skulle intervjua mig kom lite tidigt så Fredrik hade precis hoppat av träningscykeln i förd löparshorts modell kortkort och HÖG slits i sidan….. så jag fick stänga in honom i tvättstugan och sen fick han botanisera i tvätthögen innan han fick på sig nått anständigt och kunda smita ut bakvägen. Hihi. Det är de små sakerna som förgyller tillvaron.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.