Aktuellt

FIRST Training Program

Ni är några som undrat vad det är för marathonträningsprogram jag tänkt följa nu när jag helt wild and crazy valt att inte göra som resten av världen och följa Mr marathon himself – Anders Szalkai.

Och här kommer svaret: FIRST Training Program. Kortfattat går det ut på att man springer 3 gånger i veckan, ett långpass, ett tempopass och ett intervallpass. Utöver det ska man träna minst 2 andra pass som då helst inte belastar kroppen på samma sätt (för min del alltså spinning).

Finns en bok från Runner’s world som beskriver det hela och den ser ut så här:


Har inte hunnit läsa den ännu men den ligger i bokhyllan och väntar på mig. Fredrik har dock stenkoll så jag litar på honom….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.