Aktuellt

Vila!


I mål. Har instruerat 6 klasser på 6 dagar och nu börjar jag minst sagt bli lite trött på min egen röst… Är dessutom lite lätt trött på att tvätta träningskläder! Måste verkligen köpa mig ett par nya sportbh-ar, har bara två jag gillar och det blir ett fasligt tvättande. Men det jag är mest av allt trött på är att duscha. Jag vill inte gå omkring med ständigt blött hår och fukt mellan tårna. Så JA, vila blir najs.

I alla fall någon dag. På måndag kommer nämligen långpasset som ständigt flyttats framåt pga alla vik. Ska bli skönt att komma ut och sträcka på benen. Och där kan jag ta någon gammal skruttig surdoftande sport-bh. För ute på åkern kan ingen känna vad man luktar…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.