Aktuellt

Var är kidsen?

Var hos frissan idag. Hon tränar i Lödde som ligger en mil här ifrån. Hon hade lagt märke till att medelåldern på deras gym var ganska hög, typ 35. Och när jag började tänka efter så stämmer det väl in även på gymmet i Kävlinge. Det är MÅNGA trettiplussare och även förtiplussare för den delen. Men var är tjugoåringarna?
Visst det finns ett par stycken men de är ganska lätträknade. Vad tränar dom egentligen och var? Själv var jag en riktig gymråtta när jag var 20 (och har fortfarande inte tagit mig därifrån!). Om det fortsätter så här får vi ju snart sätta in pensionärsklasser…

MEN. Bara för att vi diskuterat det här just idag, kom det faktiskt 4 friska ynglingar på pulsspinningen. Det var deras premiärspinning och så råkade de hamna på det tuffaste passet. Får hoppas jag inte skrämde iväg dem… Vi behöver ju lite ungt blod på stället.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.