Aktuellt

Spinning med magknip

Var på kurs idag och hann nätt och jämnt hem och tanka på middag innan det var dags för kvällens spinning. Jag brukar inte vara så känslig när det gäller spinning utan kan oftast utan problem äta ganska nära inpå. (När det gäller löpning är det dock en helt annan femma. Då krävs det universitetsstudier för att planera matintaget så att inte magen ska börja krångla. Det är en av anledningarna att jag gillar att springa på morgonen, för att jag vet att magen fixar naturell yoghurt och banan utan att protestera. )

Hur som haver, dagens spinning var annorlunda. Efter 20 minuter fick jag knip i magen och det höll snällt i sig hela passet. Och mycket kan man säga om intervaller, men de är extra jobbiga när man tror magen ska spricka varje gång knät dras upp mot den.

I morgon väntar samma procedur. Kurs, panikmiddag och step. Får hoppas magen är härdad vid det laget.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.