Aktuellt

Spinning mania


Spinning mania har bara startat. Mellan igår kväll och imorgon förmiddag kommer jag att spinna 4 gånger.

Först ut var pulsspinningen igår, precis som varje torsdag. Och alldeles strax är det dags för nytänkande i spinningfabriken. Då ska jag besöka Formtoppen i Höllviken för ett spinning II-pass i tidig morgonstund. Har ingen aning om vad jag ger mig in på men svärmor säger att passet är bra. Ska bli jättekul med ny inspiration, både vad gäller musik och klassupplägg.

När jag bokade in mig på morgonpasset visste jag inte att jag skulle åka på ett kvällsvik ikväll. Och att jag därmed får fortsätta mitt eviga tvättande av träningskläder… För i morgonbitti är det dags för det fjärde passet -förbränningsspinning. Tur att man älskar spinning!

När jag ändå passerar Malmö idag ska jag ta en tur till löplabbet. Måste verkligen ha en ny Shockabsorber.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.