Aktuellt

Söndag morgon

Söndag morgnar är som gjorda för långpass. Finns inget bättre än att pipa iväg i ottan, innan familjen vaknat. Men för andra veckan i rad startar jag istället söndagen med sovmorgon (inte helt fel det heller…förutom att minsta tjejen vaknar SENAST halvåtta).

Två veckor i rad har nämligen träningsplaneringen fallerat ordentligt. Eller rättare sagt; jag har planerat duktigt, men sen har det dykt upp en hel hög med vik som vänt upp och ner på alltihopa. Och jag älskar ju att vicka, så det är klart jag ställer upp när det krisar. Men sen sitter man där på lördag kväll, mör och sliten, och inser att det nog är dags för vila. Så dumt på en lång ledig dag med massor av träningsmöjligheter.

Jaja, vi skjuter fram långpasset lite. Det blir måndag morgon som får offras.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.