Aktuellt

…och så resultatet…


Jag fick alltså tre förpackningar av den nya juicen God Morgon Nypressad budat hem till mig igår: äpple, apelsin och apelsin/hallon. Till min hjälp som smakpanel tog jag mannen och barnen.

Först ut var äpplejuicen. 9-åringen brast ut i ett glatt ”den är ju MYCKET godare än vanlig äppeljuice!!!”, och 5-åringen nickade nöjt. Både jag och Fredrik tyckte dock att juicen var för söt och skarp. Nu gillar jag ju inte äppeljuice över huvudtaget (just för att jag ALLTID tycker det är för sött) så jag är kanske inte rätt person att döma…

Andra juice till test var apelsinjuicen. Här protesterade 5-åringen mot fruktköttet (eller slamsorna som hon säger). Övriga tre tyckte att juicen var jättegod och frisk. Den både luktade och smakade riktig apelsin, helt utan den beska som ofta finns i juicer. 9-åringen fortsatte på sin linje att ”den var MYCKET godare än vanlig apelsinjuice” och jag är faktiskt beredd att hålla med. Perfekt på frukostbordet.

Sist ut var apelsin/hallonjuicen som blev en positiv överaskning. Både luktade och smakade mest av hallon och inte så mycket av apelsin. Men det var en smak som kändes ny och fräsch. Av de tre juicerna var denna syrligast och friskast och för mig, som har lite svårt för söta drycker, en solklar vinnare. Det här är juicen man dricker i solstolen i sommar. Jättegod!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.