Aktuellt

Och så receptet…

Tänkte komma lindrigt undan med att bara visa ingredienserna på kvällens mat, men eftersom jag fått önskemål om att lägga ut receptet så kommer det här. Saxat och klippt från Coltings kokbok ”Jag vill ju bara se bra ut naken”. Fast mathavren la jag dit på eget bevåg…

Ingredienser:
Kycklingfilé
Bladspenat
Broccoli
Osaltade cashewnötter
Ananas
Vitlök
Ingefära
Sockerärtor
Avocado
Havssalt
Olivolja
Mathavre

Fräs bitar av kycklingfilé och den pressade vitlöken i en panna. Fräs spenat och broccoli i en annan panna innan du rör ned grovdelade sockerärtor, hackad ananas, cashewnötter liksom den rivna ingefäran. Fördela mängden ingredienser efter smak och tycke. Salta efter behov och blanda kycklingen med grönsakerna. Koka mathavre enligt förpackningen och blanda i.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.