Aktuellt

Lördag = ledig????


Sen jag började instruera för 10 år sedan har jag ALLTID haft pass på lördag förmiddag. Med undantag för lite julaftnar och semester såklart. Så det för mig är det lika självklart som att äta, gå på toa och sova.

Idag är det varken julafton eller semester. Det är en helt vanligt lördag. MEN JAG HAR INGET PASS… Vet inte hur jag tänkte när schemat lades, kanske att jag skulle vara upptagen med att packa och därför inte kunde ha pass. Eller kanske att jag skulle ha fullt upp med två barnkalas och därför borde vara hemma och vispa grädde istället för att förlusta mig på spinningscykeln. Något klokt tänkte jag säkert, men jag är ju per definition inte klok så trots att resväskan gapade jättetom och grädden stod ovispad i kylen så MÅSTE jag ju få träna på en lördag förmiddag. Punkt.

Så det blev på med löparskorna klockan 07.20 i morse. 12 kilometer i underbart springväder – duggregn, 4 grader och ingen blåst. Hur härligt som helst. Och de tunga benen från förra gången var helt borta. Wonderful!

Nu väntar panikstädning, gräddvispning, ballongblåsning i hundraåtti och allt annat som gör ett lyckat barnkalas!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.