Aktuellt

Långpasset som försvann

Måndag idag och därmed näst sista långpasset innan Thailand. Men någonting gick snett – det snöade i Skåne! Lite snö är väl ingen fara kan tyckas men till saken hör att när det är snö i Skåne då är det kris. Då stannar tågen, bilarna kör i diket och gatorna förvandlas till skridskobanor.

I brist på broddar fick jag se mitt långpass inställt. Eller framflyttat snarare. Nytt datum på onsdag. Då väntar regn, blåst och 17 härliga kilometer. För är det inte risk för benbrott – då tränar jag oavsett väder!

Som tröst för utebliven löpning gick jag och spinnade istället. När jag kom hem hittade jag min blogg omnämnd i senaste Fitness. Dra på trissor!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.