Aktuellt

Kakor


Har varit på kurs i två dagar. När man är på kurs kan man inte styra över sin kost. Frukost, lunch och mellis är helt i någon annans händer. Läskigt för en sån som mig, som har stora krav!

Dag 1:
Frukost:
Halv frukostbulle (hyfsat grov med solrosfrön) med smör, ost och grönsaker. Hade naturligtvis tjuvstartat med havregrynsgröt hemma, annars hade det ju blivit totalkatatrof, men nu funkade mackan bra tillsammans med ett besök i fruktskålen.

Lunch:
Panerad fisk med potatis och grymt stor salladsbuffé med bönröror och massor med fräscha grönsaker. Gott även om fisken var mer panering än fisk. Grönsaksbordet vägde upp det hela. Tänk om man hade sånt hemma.

Mellis: muffins.

Dag 2:
Frukost:
Som dag 1 fast med vitt-vitt bröd. Suck. Som att äta luft med ost på.

Lunch: Lax, potatis och salladsbuffé. Laxen hade nog blivit stekt sen i söndags för den var torr och hård. Synd på en sån fin fisk.

Mellis: Kanelbulle

Mellanmålet förundrar mig. Äter folk verkligen bara kakor till mellis? Hur kan man då behålla humör och koncentration uppe hela eftermiddagen? Jag vill ha riktig mat som gör mig pigg, glad och koncentrerad. Tur att jag hade med mig lite nödproviant i form av nötter…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.