Aktuellt

Julspinning – nej tack

Det finns naturligtvis både för och nackdelar med att resa utomlands så här precis innan jul. En stor fördel är att vi sparade 15000 på biljettpriset jämfört med att åka över julhelgen. Men den allra största fördelen är nog ändå att man slipper all julspinning med julmusik som brukar dyka upp titt som tätt från och med första advent.

Jag kan tycka julpass är kul, aerobic med tomteluva är både svettigt och kul, men just spinning till julmusik funkar inte för mig. Kanske är musiken för trallig för att motivera mina benmuskler, kanske för mysig för att tvinga upp min puls. Jag vill inte mesträna bara för att det är jul, sådeså.

Gillar ni julspinning?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.