Aktuellt

Idag är ingen vanlig dag!

Idag är det inte vilken dag som helst.

Idag är det nämligen SEXTON år sedan jag och Fredrik blev tillsammans. Och så här såg vi ut på den tiden. Observera den überfula skjortan…

Idag är det SNÖ och SOL i Skåne. Kan knappt tro det är sant. Drömmer jag?

Idag är en av de två dagar om året som jag tar BILEN till träningen. Emot alla mina principer, men jag fick ge vika för ishalkan. Hade förmodligen brutit både revben och nyckelben om jag försökt mig på att cykla. Och det är ju dumt när Thailand väntar runt hörnet…

Idag är en av de två dagar om året jag äter rostat bröd med marmelad och ost till frukost. Riktigt smarrigt faktiskt.

Nu ska jag ut och åka pulka! Vad gör ni?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.