Aktuellt

Halvtid!

På måndag börjar Szalkais 26-veckors träningsprogram till Stockholm marathon. Det betyder att vi befinner oss precis mittemellan 2008- och 2009 års maror. En läskig tanke. För när man satt där i gräset efter målgång, när hela bukmusklerna krampade när man försökte stretcha, när benen värkte, då kändes det skönt att det var ett helt år kvar tills nästa gång. Men nu är det alltså inte det längre…

Jag har inga förhoppningar om att kunna följa Szalkai i år heller. Min övriga träning kommer sätta käppar i hjulen som vanligt. Men de två första veckorna kan jag nog hänga med, för i Thailand finns inga spinningcyklar som stjäl min uppmärksamhet. Efter två veckor i Szalkais anda kommer jag byta över till ett annat program som tillåter snäppet mer annan träning. Det kommer att bli tre löppass i veckan om jag förstått saker rätt. Ska bli riktigt spännande!

Och för er som ännu inte anmält er… det finns bara 4000 platser kvar!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.