Aktuellt

En hemlig dröm…

Jag har alltid velat kunna dansa. Se så där cool ut som på teve. Jag gjorde ett försök på mellanstadiet. Kommer fortfarande ihåg dansstudion, tightsen med gympadräkten utanpå, och de blårutiga armarna och benen (undrar förresten varför man inte är sådär rutig längre….). I alla fall, jag blev aldrig någon stjärna och såg aldrig ut som på teve.

Som vuxen har jag ju insett fakta, det är ju kört att lära sig nu. Istället har jag satt stora tjejen på dansskola så att HON i alla fall ska kunna dansa som på teve. Ni vet sånt där som man ABSOLUT inte får göra, överföra sina hemligaste drömmar på sina barn… men hon gillar det ju faktiskt! Och handbollen är det i alla fall inte jag som har tvingat på henne. Bollar är ju det läskigaste som finns, hamnar aldrig där dom ska!

Men för att korta av innan inlägget blir milslångt. På den här hemsidan hittade det här:

Dance Invasion, 30+

Du som har dansat en del tidigare eller du som kanske inte gjort det på ett tag men gärna vill ta upp det igen. Eller varför inte du som inte kan sitta still då du hör musik och tror att du är ensam hemma, just DIG söker vi till denna grupp! Här fokuserar vi på dansglädje och hård fysisk träning, Beach 2009, det är bäst att vi laddar i tid! Kom igen nu och låt oss visa folk hur det går till på rätt (??) sida om 30!

Vem har sagt att allt är försent för att man har fler än trettio ljus på tårtan? Nu jäklar ska det bli dansa av!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.