Aktuellt

Bad Food Day

Idag har varit en matmässig katastrof. Fredrik har varit iväg med bilen hela dagen och pga glashalka har jag inte vågat mig ut på cykeln med två kids. Alltså var det tre lagom muntra individer som PROMENERADE genom hela Kävlinge till barngympan i morse. Ja det var inget fel i sig, vädret var underbart med strålande sol och snö. Det var bara det att efter promenaden dit, en timmes gympa och samma långa promenad hem hade halva dagen gått. Klockan 12.45 kom tre skrikanda magar in genom dörren. Bara för att konstatera att kyl och frys gapade tomma.

Använde hela min kreativa förmåga och svängde ihop quornfärs, kikärter,lök och krossade tomater. Till det lite rest-pasta och en halvgammal avokado. Fancy.

Sen trodde jag att jag skulle få åka till Malmö och äta sushi, men det blev ändrade planer. Fortfarande ingen mat hemma. Och ville inte släpa med kidsen på ännu en lång promenad för att handla middag. Så det blev ett varv till i skafferiet, och nu var sortimentet MYCKET begränsat.

Resultatet blev pannkakor med keso, bönor, broccoli, oliver och tomat. Konstigt tyckte barnen, som ändå är vana vid förhållnadevis ovanlig mat.

I morgon ska jag storhandla!!!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.