Aktuellt

Äta bör man….

Som sagt, var hos frissan igår. Vi kom in på många saker bla att jag tränade mycket och därmed duschade mycket och därmed inte ville ha någon flashig frisyr som krävde timmar av styling, utan mer en längd som funkade att sätta upp. Hårsnoddar måste verkligen vara Guds gåva till kvinnan…eller?

Och när vi var inne på det där med träningsmängd sa hon lite försiktigt att ”då måste du ju också se till att äta mycket. Du är ju rätt liten och äter man inte försvinner man ju tillslut…”

Haha om hon bara visste. Om hon visste att jag handlat på Maxi för 78000 i år. Att jag äter mer än en normalstor man i sina bästa år. Att min egen mamma (ni vet sånna som ALLTID säger att man ska ta mer) säger att jag äter som en häst.

Men hon hade bara blivit chockad :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.