Aktuellt

Tom i huvudet 12k

Perfekt springdag idag med sol och härligt kylig höstluft. Som vanligt velade jag minst en kvart över hur mycket kläder skulle jag ha på mig??? Jag lär mig verkligen aldrig. Är alltid livrädd för att frysa ihjäl, vilket oftast leder till för mycket kläder och att jag får ägna halva passet till att bylta av mig, knäppa upp och rulla upp. Men idag blev det perfekt. Frös inte alls, med undantag av händerna, men det är sånt man får leva med.

I vanliga fall när jag springer så tänker jag en massa. Idag var huvudet helt tomt. Jag tänkte nog faktiskt ingenting. Benen bara sprang och sprang, och hade det inte varit för att jag hade en tid att passa hade jag nog sprungit omkring fortfarande. Befann mig i någon annan värld där allting lufsade på bara. Himla härlig och flummig känsla. Vill mera!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.