Aktuellt

Test av nya spinningdrillar

Gud vad jag känner mig poppis idag – har aldrig fått så många mail någonsin! Ni måste verkligen gilla Gainomax!
——————————————————————————————

Har precis duschat och hoppat i mjukisbyxorna efter kvällens pulsspinning. Till skillnad från förra veckans ofokuserade pass var jag riktigt sugen idag. Benen ville igång direkt och jag fick kämpa med att hålla tillbaka under uppvärmningen.
Testade lite nya grepp, med inspiration från Milleniumkonventet. Första nyheten blev en återkommande loop med sittande raksträcka-kombinerad raksträcka-stående raksträcka i 100 bpm. Tufft tempo men alla fixade det med bravur! Andra nya inslaget var en fartökning i stående klättring där vi utgick från takten i musiken och sen ökade 30 sekunder med samma motstånd och sen gick tillbaka i takt igen.
Gillade första drillen bättre än den andra. Den andra passade inte riktigt i musiken. Får fila vidare på den.
Avslutade i vanlig ordning med att kolla hur mycket pulsen sjunker på en minut. Slog personbästa med 61 slag idag och känner mig nöjd som tusan!
Nu sängen. Sen fredag! Hepp!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.