Aktuellt

Superhelg!

Ja, jag vet, det är bara torsdag, men jag kan inte låta bli att smygtitta fram ett par dagar. För till helgen händer det roliga saker minsann!

Lördagen tillbringar jag i skolbänken, på en temadag om mat och motion. Kolhydraternas vara eller icke-vara, dieter och träning, protein/proteintillskott, sportdrycker och myter om träning och mat är några av punkterna på schemat.

På söndag är det dags för Rosabandetspinningen. Det blir upp i arla morgonstund för att montera lampor och ljus. Färgen får ni gissa själva… Klockan nio drar vi igång. Jag är först ut med passet EARLY MORNING WAKE UP CALL. En klass där vi både ska vakna till liv men även förbereda oss inför backpasset som kommer efter… Det blir en samling gamla sköna favoriter att trampa till.

När de andra trampar vidare, vissa i ytterligare fem timmar, byter jag sal och river av ett powerpass (motsv bodypump). Det finns nämligen 13 st som valt att träna detta istället för att spinna för välgörenhet…..grrr….jag får ta med mig rosabandet-kollekten och hota med jägarsits i 45 minuter för de som inte betalar…haha.

Efter detta är min träningsinsats klar för dagen. Då skickar jag ner resten av släkten till spinninglokalen medan jag själv tokstädar inför kvällens födelsedagskalas. Det är ju någon som fyller år på måndag nämligen….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.