Aktuellt

Säkraste sättet att slippa träna…

Det i särklass mest effektiva sättet att missa sin träning är att inte planera. Så fort jag brister i planeringen faller hela konceptet. Idag var en sån dag.

Hade kunnat spinna klockan 08.30, men eftersom det inte var inplanerat sov jag lite för länge, läste tidningen lite för noga och vips var det för sent.

Hade kunnat spinna klockan 12.15, men eftersom det inte var inplanerat fastnade jag i Halloweenpyssel med lilltjejen och vips var det för sent.

Hade kunnat spinna 17.15 men eftersom det inte var inplanerat råkade jag skjutsa iväg barnen till biblioteket så att de skulle hämtas i lagom tid till att jag inte skulle hinna iväg till träningen sen…. Och så blev det för nära inpå middagen som såklart inte var förberedd eftersom jag inte hade planerat att jag skulle träna…

Planering är verkligen ett måste för att få till träningen. I stället för att sitta här och tjura över träningen som rann iväg har jag därför planerat in långpass löpning i morgonbitti, och power på söndag morgon. As simple as that!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.