Aktuellt

Min nya kompis

Idag var det premiärtur med min nya kompis Garmin. Och som vanligt hade jag bara precis slitit upp klockan ur paketet, laddat den och satt den på armen innan jag gav mig iväg. Vem orkar egentligen läsa bruksanvisningar?

Hade tänkt springa lite pulsbaserat men till min förtret visades inte pulsen i fönstret, bara kilometertid, antal kilometer och tiden. Och jag vågade inte trycka någonstans för så fort jag gör sånna galna saker så går allt sönder, börjar pipa eller blinka. Så jag fick ändra koncept. Varierade i stället intensitet med hjälp av hastigheten: 6 minuter fort följt av 6 minuter långsammare osv. Blev väl rätt så bra det med.

Väl hemma var det dags att överföra datan till datorn. Och hej vilka massa grafer jag fick. Och en liten bild på min slinga – helt ute i det fria, med vit bakgrund. Typ en ring på ett papper…

Ehhh, ska nog öppna manualen nu.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.