Aktuellt

I mål!

Kävlinges egen lilla rosabandetspinning är i mål. Strax efter kl tre avnjöts rosabandetkakor i entrén samtidigt som vissa försökte få på sig skorna utan att få kramp i vaden….

Fyra tappra hade då trampat alla sex timmarna, medan de flesta nöjde sig med 1-3 timmar. Dagen till ära hade vi piffat upp salen med fina lampor och dessutom möblerat om cyklarna. En av de manliga deltagarna hade klämt ner sig i sin dotters rosa tights och den synen livade ju upp hela morgonen – coolt!

Jag var först ut bland instruktörerna. Tyckte folket var osedvanligt pigga trots den tidiga timmen (9.00), men så hade vi ju också varit och skruvat på klockan i natt…Efter första timmen fick jag byta sal och köra power för de som vägrade spinna. Det sved lite i själen att lämna spinningen. Hade velat vara med hela dagen. Lukta på stämningen, känna krampen i vaden och domningskänslan i rumpan. Men man kan inte få allt. Dessutom hade jag ju ett helt födelsedagskalas att fixa där hemma.

Att få huset i representabelt skick, få klart maten och duka innan det var dags för födelsedagskalas var mycket jobbigare än vilken spinning som helst! Men belöningen i form av presenter, god mat och en underbar kolatårta uppvägde varenda varv med dammsugaren!

Kom tillbaka till gymmet för att montera ner lamporna när deltagarna precis passerat mållinjen.

Det var nöjda men trötta ansikten. Det var tappra kämpar som tillsammans samlat nära 5000 kronor till cancerfonden. Mycket bra jobbat allihopa!

Nu ska jag gå och sova skönhetssömn. När jag vaknar i morgon är jag 23 år! Eller var det 35?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.