Aktuellt

Funktionell träning och stabilitet!

Min nya träningsform är måhända inte så spännande, men absolut nödvändig. Från och med nu ska jag satsa mer på stabilitetsträning och funkionella rörelser.

Dels måste jag stabilisera mina fotleder som helt uppenbarligen inte är i sitt livs form, och dels vill jag bygga upp styrken i core-muskulaturen och bli lite smidigare rent allmänt.

Böckerna på bilden är mina hjälpmedel i denna satsning. Fredrik är också med på ett hörn eftersom han har fått stabilitetsträning ordinerad av naprapaten (pga sin skada i vaden). Igår när barnen hade lagt sig tog vi fram våra bollar och mattor och gjorde ett första taffligt försök.

Det var vingligt, rangligt och skakigt men det ska det bli ordning på. Nu jäklar!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.