Aktuellt

Bloggarspinning och 107 armhävningar

Blev inbjuden till Katarinas test-spinning på Tjungonde i Malmö. Tjugonde heter tjugonde just för att det ligger på tjugonde våningen. Det är inte varje dag man åker glashiss till gymmet eller har stora fönster i omklädningsrummet med milsvidd utsikt utanför. Häftigt.

På plats som deltagare fanns även Askan. Kul att träffa bloggarfriends på riktigt. Även om jag var osedvanligt långsam med att koppla vem jag egentligen hade framför mig…. förlåt!

Ibland är det kul att gå på andras pass och ta på de kritiska glasögonen. Tänka igenom upplägget och musiken på ett annat sätt än när man bara glider med. Det får en att även reflektera över hur man själv skulle ha gjort i olika situationer. Väldigt nyttigt! Katarina skötte sig alldeles ypperligt. Det var ett bra pass med ett par härliga backar att trycka upp pulsen i. Plus en gastkramande backspurt i slutet. Mumma.

När jag kom hem (lagom dåsig efter en halvtimme på tåg) möttes jag i dörren av en överlycklig Fredrik som viftade med kvällens armhävningsprogram. Han var nära att bli förpassad ut i garaget, men jag samlade kraft och satte igång. Dagens serie: 14-18-14-14-23. Räknar man med mina 24 på bootcampen tidigare idag så landar jag på 107 armhävningar idag. Crazy var ordet.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.