Aktuellt

Trendigt på Ica Maxi

Var och storhandlade idag. Fick syn på hyfsat nya Dinkel Fras. Alltså som havrefras fast med dinkel. Och så kom jag att tänka på alla som kommer köpa denna produkt bara för att dinkel råkar vara trendigt just nu. Utan att tänka ett steg till.

För saker som är trendigt är inte per automatik bäst i stan. Dinkelfrasen innehåller t ex 10 g socker per 100 g, vilket ändå är ganska mycket. Förvisso mindre än havrefrasen som ligger på hela 14, men ändå dubbelt så mycket som lillebror Rågfras.

Så våga vara lite otrendiga. Köp inte allt som heter råkar heta dinkel. Finns bättre grejer out there.

(när jag googlade på ”dinkelfras” i hopp om att hitta en bild fick jag frågan ”MENADE DU VINKELFRÄS?” Google vågar visst vara otrendiga…)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.