Aktuellt

To-do-list

Trots den sena kvällen satt jag på cykeln 07.00 i morse för att testa den musik jag efter många om och men lyckats få ihop.

Låtarna funkade helt ok, men kändes allt som oftast på fel plats. Så nu har jag fattat ett moget beslut, jag låter det vila en vecka. Jag har hysteriskt mycket att göra denna vecka och kan helt enkelt inte ta ihjäl mig. Med febriga barn här hemma blir det heller ingen egentid över. Jag är sjukt trött och pallar inte en natt till med mixmeister…

Så jag skjuter på problemen. Tyvärr är det ju också en stress i sig att veta vad som väntar. Här är min to-do-list:

Nytt förbränningsspinning till 13/9 (blir nog också uppskjutet)
Nytt aerobic inkl musik till 15/9
Nytt afro till 16/9
Nytt pulsspinning till 18/9

Och så var det det där med Lidingöloppet…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.