Aktuellt

Skitpisselände!

Ursäkta mitt ordval men Stockholms gator har inte varit snälla mot mig idag. TVÅ gånger har jag stukat till foten sen vi kom hit. Det gjorde ont vid båda tillfällena men släppte ganska fort, så smärtan är det nog ingen fara med. Däremot verkar det ju minst sagt vara lite si och så med stabiliteten! Kan man stuka till fotskrället på plan asfalt, hur ska det då gå bland rötter och stenar???

Så nu sitter jag här och deppar. Och inser att jag behöver tejpa. OCH att tejp är oskönt och med all sannolikhet kommer att ge mindre trevliga skav. Dessutom blir man så orörlig i fotleden och det är ju himla opraktiskt när backarna är rätt branta.

Så. Den stora frågan är: hur många kilometer tar det innan jag stukar foten?

(kom igen nu Anna, tänk positivt!!!!!)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.