Aktuellt

Efterlysning!

Någon som har sett mina axlar och triceps?

Samma visa varje år. När sommaren är över är också mina axlars glansdagar förbi. Mina muskler är försvunna och kvar är en alldeles vanlig otonad arm. Den är inte på något vis floffig men bara liksom rak. Jag vill ha former på armskrället, lite spänst.

Och då säger vän av ordning att jag ska styrketräna och det är ju alldeles riktigt att jag borde. Men det blir inte av. Jag förlitar mig på mina pump-pass och de räcker faktiskt hyfsat, sålänge det blir regelbundet. Nu har jag sett schemat för hösten och jag är uppsatt på ETT sånt pass.

Och då säger vän av ordnings kusin att jag faktiskt kan gå på andras pass. Och det är ju alldelses riktigt att jag kan. Men det blir inte av. För är det ingen som tvingar mig till vikterna så tro tusan att jag hellre sitter på en cykel, springer i skogen, dansar lite afro eller steppar lite.

Så funkar jag. Men mina axlar saknar jag….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.