Aktuellt

Då var det dags

Väskan packad. Barnen lämnade på skola och dagis. Nu sätter vi oss på tåget mot Stockholm. Ser fram emot en lugn härlig resa med en god bok, inspirerande träningstidningar, goda frukostmackor och däremellan lite Vitargo-sörplande (fasen vad jag gör reklam för Vitargo – NEJ, jag är inte mutad med fjorton hinkar gratisvitargo under diskbänken!).

Framme i Stockholm blir det i vanlig ordning lunch på Kalori. Och i vanlig ordning får jag ågren efteråt: tänk om alla bönor förstör magen sådär lagom till loppet. Men det har den inte gjort hittills så det ska väl gå.

Sen blir det obligatorisk test av stadens cappuccino-utbud innan vi shoppar loss. Fredagens shopping brukar dock inte bli så spännande, mest bara på apoteket… compeed, vaselin, sporttejp och andra livsnödvändigheter. Man vill ju inte trötta ut fötterna så där dagen före. Men på söndag, då jäklar!

Nej nu loggar jag ut. Ska försöka få till något inlägg under helgen. Om någon mot förmodan vill veta hur det går i realtid (typ mamma) så sms:a LL42043 till 72456. Kostar 25 kronor.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.