Aktuellt

10000 steg om dagen?


Jag har blivit med stegräknare. Vi har gått med i en stegtävling på jobbet och här ska vi stega så mycket vi bara kan mellan 1/10 till 5/12. Jag gillar ju att tävla så det här är ju drömmen. Synd bara att Lidingöloppet hamnade utanför tidsperioden.

I alla fall. Det är något märkligt med det här. För hälsans skull rekommenderas 10000 steg per dag. Igår hade jag min lataste dag ever. Jag var i stort sett inomhus hela dagen, med undantag av en kort promenad till lekplatsen (3 minuter enkel väg). Jag åkte bil till svärföräldrarna och åt söndagsmiddag. Åkte bil hem igen och slösurfade lite. Min stegräknare stod på 9700 steg. Är det allt som krävs för att vara hälsosamt aktiv???? Jag är skeptisk…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.