Aktuellt

Varför?


Vi prenumerar på alldeles för många tidningar. Lite för att jag inte kan säga nej till alla skojiga erbjudanden (och sen glömmer jag att säga upp dem som jag lovat mig själv dyrt och heligt).

Hur som haver, varför kommer alla tidningar på samma dag?? Idag kom Fitness, Runner’s world, Outside, Plaza interiör….(plus mindre upphetsande Civilekonomen). Hur ska jag kunna välja vilken jag ska börja med hade dom tänkt??? Jag kan ju inte ens välja vilka skor jag ska ha på mig!

I alla fall. I runners fanns en annons från Springtime travel som blåste nytt liv i min hemliga dröm att tillbringa en träningsvecka i Portugal i vår. Och så var det det där med Kinesiska muren-marathon… och New York. Och Swiss Alpin. Och Fjällräven. Sen skulle vi cykla Kävlinge-Umeå nästa sommar. Har jag glömt nått?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.