Aktuellt

Tvångsträning

Jag tycker synd om alla människor som MÅSTE träna. Som inte gör det av fri vilja utan mer för att det är något man SKA. Som varje höst tar tag i sina liv, en gång till. För alla vet att man genom motion har lättare att hålla vikten, man minskar risken för sjukdomar, lever längre och mår bättre.

Men så obotligt tråkigt att träna BARA för att man måste och inte för att man tycker det är roligt. Att gå och träna när man helst av allt hade suttit hemma och virkat halsdukar eller nått.

Jag är glad att mina stora intressen sammanfaller med det som MÅSTE göras. Jag lägger gladeligen, vecka efter vecka, ner tid på att svettas, jobba, bli starkare och uthålligare. Jag tycker nyttig mat är god. Den mat jag äter är ingen uppoffring för mig, samtidigt som den gör gott för min kropp.

Tänk om senaste forskningen helt plötsligt skulle visa att 30 minuters knyppling om dagen skulle förlänga livet, minska risken för cancer eller stärka hjärtat. Att jag skulle behöva offra 30 minuter av min dag till något så fantastiskt tråkigt. Att det skulle finnas ett MÅSTE i mitt liv som jag helst skulle slippa. Fy så tråkigt! Stackars alla människor som inte gillar att träna.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.