Aktuellt

Träningsläger update

Det går sådär med vårt träningsläger. Att hinna träffa alla gamla släktingar och kompisar tar mycket tid och so far äter vi mer kakor än vad vi tränar. Efter måndagens 3.6-milare har det varit en enda lång kakfrossa: blåbärskaka, kanelbullar, mandelmassa-bullar, snoddas… och i morgon är vi bortbjudna igen. Var ska detta sluta?

Som tur var har vi faktiskt också lite träning på schemat i morgon. Det blir spinning på IKSU. Ska bli underbart att snurra lite på pedalena, känns ju som att benen har vuxit fast under något fikabord någonstans.

Och alla bloggarvänner out there, sorry om jag är snål med kommentarerna i veckan. Försöker läsa så mycket jag hinner men som sagt, det tar tid med kakorna så jag hinner inte rikigt med…

På måndag är ordningen återställd. Då börjar jag jobba. Shit vad semestern försvann!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.