Aktuellt

Testing testing

Bestämde redan igår att jag skulle provspringa foten idag. Ändå kunde jag inte låta bli att surfa runt på en massa läskiga sidor i morse:

”jag stukade foten och kunde inte springa på 4 månader”.

”Börja inte springa innan du tränat upp styrka och stabilitet, minst 10 veckor”

…osv..osv..

Skulle jag lita på forumfolket, läkarexpertisen, sjukgymnasten eller helt enkelt mig själv? Vred och vände på foten och beslöt mig för att testa. Kunde ju inte mer än att gå åt fanders liksom.

Sprang 7,25 km (varav 1,25 med dottern i väldigt maklig fart). På hela rundan lyfte jag nog inte blicken från marken en enda gång. Hade koll på varenda kotte, varenda gren och grop. Livrädd för att vricka till foten och sumpa allt.

Och vet ni kära vänner? Jag kände ingenting!!! Fullt medveten om att jag måste fortsätta så här försiktigt är jag ändå överlycklig att jag trots allt kan springa igen. Även om det går lite trevande så är jag i alla fall på väg.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.