Aktuellt

Spännande saker

Gah, det händer så mycket spännande nu. Har valt att gå tillbaka som instruktör på Gerdahallen, efter tre år i Kävlinge. Inte så att jag på något vis kommer minska mitt engagemang i Kävlinge men jag kommer utöver det även ha en stortå på Gerda.

Det lilla och det stora, det bästa av två världar. Till en början kommer jag bara stå på vikarielistan eftersom schemat redan var satt. Men det ger mig tillträde till en hel uppsjö av roliga saker i form av fortbildningar, föreläsningar, etc.

Dessutom funderar jag för egen del att utbilda mig till mamma bootcamp-instruktör. Och så var det spinningkonventet…. Det här kommer att bli en rolig höst!

2 Kommentarer

 • Svara
  MM
  17 januari, 2009 kl 09:04

  Blev det inget Gerdahallen för dig? Jag såg ditt namn på ett steppass i slutet av julschemat men där var en annan instruktör. På vårschemat har jag inte heller sett dig. Kanske beror på att jag bara kollade arobics-grenarna.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  17 januari, 2009 kl 11:55

  MM – jag hade fyra pass på julschemat. Fredagen bytte jag dock bort mot torsdagen eftersom hon som skulle köra torsdag fick förhinder. Jag har inga fasta pass eftersom jag inte kan binda upp mig, men hoppar in och vickar minst en gång i veckan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.