Aktuellt

Skakat rumpa!

Gerdahallen hade en liten terminsupptakt inför kommande termin idag och som nygammal instruktör på bygget tog jag naturligtvis tillfället i akt. En hemlig gästinstruktör stod på schemat och sånt kan ju aldrig bli fel!

Den hemliga gästen visade sig vara Elaine Hedin från Nike Elite/SATS. Vilken människa, vilken energi, vilken utstrålning! Vi dansade en timme, svetten sprutade, rumpor skakade, och alla såg verkligen ascoola ut. I alla fall i slutet. Det är ju lite trevande sådär i början, i alla fall för mig. Skulle mina stela kylskåpshöfter verkligen kunna röra sig sådär??? Men det gjorde dom. Millimeter för millimeter mjuknade kroppen och allt eftersom stämningen höjdes vågade man släppa loss mer och mer.

Så himla häftigt att se någon som verkligen kan dansa. Som inte äger höfter från Electrolux. Baah, det är nu man ångrar att man aldrig lärde sig det där. Fy fasen vad coolt! Man ser ju liksom aldrig sådär läcker ut i löpspåret :)

Det blev alltså en fantastisk timme full med inspiration! Tack Elaine!

1 kommentar

  • Svara
    assarsson
    19 november, 2009 kl 19:45

    eline e grym!!!

    (en av många av mina goa kollegor! =) )

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.