Aktuellt

Norrländskt långpass


I morgon måndag är det dags för långlöpning i naturen igen. Har redan glömt 6-milaren och ser med tillförsikt fram emot nästa utmaning. Den här gången blir det en lite mer måttlig tur, ca 34 km (med risk för att vi springer vilse och landar på 36).

Upplägget ser ut så här:

06.55 sätter vi oss på bussen mot Tavelsjö som ligger ca 30 km från Umeå. I världsmeteropolen Sand hoppar vi av och tar oss till Tavelsjöleden. Leden tar oss sedan hela vägen hem igen, via ett antal mer eller mindre höga berg, ett par härliga badsjöar (varav en sägs ha ett sjöodjur…)och härlig natur!

Det finns bara ett krux. Umeå ligger 130 mil åt fel håll från där jag bor. Vi har kommit till NORDPOLEN. Här är iskallt och jag förvandlades till en fiskpinne efter 15minuter på lekplatsen tidigare ikväll. Jag är rädd att få istappar i ögonfransarna och blåfrusna tår, men jag hoppas vi överlever vår utflykt trots att den medpackade träningsgarderoben endast består av kortärmat och trekvartsbenat.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.