Aktuellt

Neggo


Jag neggar idag. Börjar få ågren för Lidingöloppet. Sommarens löpning har knappt ens funnits och än mindre varit strukturerad. Hade tänkt satsa på kvalitet efter maran, intervaller, fart, fart och fart. Istället fick jag problem med vaden och tvingades till ett par veckolånga vilor. Och när vaden väl blev hel körde vi låååånga pass som krävde sina vilodagar efter.

Ett backpass blev det i kvalitetsväg. Sen stukade jag foten och här sitter jag och neggar. INGENTING har hänt med min löpning sen i maj. Jo förresten, men bara åt fel håll. Jag vill bli bättre, jag vill få fart i kroppen. Jag tröstar mig med en och halvtimmes massage och lite spinning ikväll sålänge!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.