Aktuellt

Mycket spinning nu…


På gårdagens pass hade jag besök av en av gymmets instruktörer, som jag aldrig tidigare sett på en spinningcykel. Och som många andra som precis upptäckt spinningen var hon sådär lagom exalterad över förtjusningen med just spinning. Redan i receptionen gjorde hon klart för mig att det viktigaste var att jag cyklade i takt och att musiken var bra. Annars var det inget att ha….

Jag klarade visst båda kraven så det kändes fint efteråt. Men det är intressant vad folk har för önskemål på ett bra pass. Vissa nöjer sig med bra musik, andra vill ha ett speciellt upplägg, några peppande instruktörer och andra lågmälda instruktörer. Smaken är ju som baken.

Själv vill jag ha:

Taktfast musik
Bra och varierad musik
En instruktör som trampar i takt! (miljöskadad från alla aerobic-år)
Genomtänkt pass
Varierat tonläge hos instruktören: ibland lugn, ibland peppande och tjoande.
Varierat ansiktsuttryck: glad, beslutsam, fokuserad…
En instruktör med bra teknik

Hur ser er drömspinning ut?

3 Kommentarer

 • Svara
  Keron
  23 september, 2009 kl 19:27

  Får man låna bilden på denna cykel?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  23 september, 2009 kl 21:12

  Keron – klart du får. Skriv gärna var den kommer ifrån :)

 • Svara
  Keron
  24 september, 2009 kl 16:52

  Jag länkade bilden till din sida :) Tur jag hittade tillbaka till just det här inlägget. Det var rätt klurigt ska du veta, för du har använt bilden ett par gånger ;)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.