Aktuellt

Morgonpass

Gick och la mig igår utan att veta vad jag skulle träna idag. Orkade helt enkelt inte tänka ut det. Så totalt olikt mig, brukar ha hela veckan planerad framför mig. Det är liksom ett måste, annars rinner tiden bara ifrån mig och det blir pannkaka av alltihop.

Det kunde med andra ord slutat hur som helst men nu slog någon en gummiklubba i huvudet på mig vid sextiden. Eller kanske inte, men jag vaknade till i alla fall. Vickade lite på foten för att se om den var ok efter gårdagens step, och beslöt mig sedan för att det nog var en hejdundrandes springmorgon just idag. 15 grader och duggregn, härligt!

Sprang min standardrunda. Det må vara fantasilöst men jag har sprungit den så många gånger att jag kan varenda grop, kant och sten. Perfekt för en ranglig fot. Dessutom är den lite backig (eller tjaaa, lutande då) så jag får träna backmusklerna åtminstone en miljontedel av vad som krävs till Lidingö…

Testade foten lite extra idag iform av fartlek med lite snabbare partier. Gasade på i motluten och tog det väldig lugnt nerför. Känner mig tryggare i uppförsbackarna – fallet måste ju onekligen bli kortare!

Hem till en stor härlig frukost och nu väntar jobb. Ha en underbar dag!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.