Aktuellt

Millenium Convention

Förra året i oktober deltog jag i Monica Björns Millenium Convention (spinning) i Göteborg. Det var en helt fantastisk dag med massor av inspiration, svett och ömma spinningtår.

Om dryga månaden är det dags igen. Frågan är bara om jag ska åka? 2000 kronor är trots allt en ansenlig summa pengar. Plus resa till Göteborg och övernattning.

Men både Monica Björn och Matthew Griffiths lockar. Och lite det puckade i att cykla en hel dag. Och suget efter att lära mer. Få inspiration och förbättras som instruktör. Jag vill inte fastna där jag är, jag vill vidare, hitta nya möjligheter, nya sätt att tänka.

TVÅTUSEN kronor. Ska jag? Ska jag inte? Varför är jag inte miljonär???

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.