Aktuellt

Lördag


Laddar för kräftskiva i ösregn. Nåja, ska inte klaga, har i alla fall fått upp ett tält. Problemet med kräftskiva är att det är alldeles för lite mat. Jag har inte tålamod att sitta 20 minuter och skala en kräfta (ja det tar så lång tid för mig) och sen få äta två gram kräftastjärt (klorna lyckas jag aldrig med!). Jag är för hungrig för sånt.

Därför har jag som vanligt med mig en hög redan skalade kräftor och en massa annan matigare mat. Och så tycker folk man är knasig som vanligt:)

Fick bli träning inomhus idag. Vädret tillåter inte annat. Det är nämligen inget fjösregn vi pratar om. I morgon blir det dock intervaller (oavsett väder), 6 tusingar (som egentligen är 1250 m) ska avverkas. Jag har ågren redan nu. Varför är det mycket lättare mentalt att springa långt än fort?

Och sist men inte minst: nu har jag anmält mig till Göteborgsvarvet 2009. Vilka fler är med??

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.