Aktuellt

Kvällen-före-förberedelser


Här är bilden ni aldrig trodde ni skulle få se: mig vid en symaskin!!!

När andra sitter ute och njuter av sommarkvällen sitter jag inne och syr race-belt till morgondagens triathlon. Jag har packat väskorna fulla med hjälm, skor och andra nödvändiga attiraljer. Cykeln är pumpad. Nu återstår bara en god natts sömn innan det är dags för årets stora fasa. Vad är det som år efter år får mig att krypa ner i iskallt vatten, stångas med hundratals vattendjur och springa barfota på småstenar upp mot växlingsområdet?

Förmodligen är det den härliga känslan efteråt. Och den goda middagen vi brukar få hos svärisarna. Men nu är det sista gången. Skanör Triathlon går i graven efter i morgon. Lite sorgligt, men ganska skönt :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.